Pri príprave jedálnych lístkov prikladáme dôraz na jeho variabilitu aj atraktivitu pre stravníkov. Pravidelne sú obmieňané mäsité jedlá aj bezmäsité, pravidelne sa na tanier dostávajú aj hovädzie, či ryby bohaté na vitamíny, dôležité bielkoviny a nenasýtené mastné kyseliny omega 3, 6, 9. V ponuke si prídu na svoje aj vegetariáni, ako aj stravníci so špeciálnymi diétami. K tomu nechýba ani ovocie, ktoré je najmä v mladom veku žiakov potrebné pre ich zdravý rast a vývin dieťaťa.
Stravné lístky a platba v hotovosti vedúcej kuchyne sú u nás minulosťou. Plynulý a bezproblémový chod celého stravovacieho zariadenia je zabezpečený elektronickým objednávacím systémom, na ktorý nadväzuje moderný čipový systém pre správu výdaja stravy, a to na viac výdajných miestach súčasne.