Catering

Vállalati reggeli, kávészünetek, ebédek

Gazdag reggeli, frissítő kávé, vagy szakácsaink különlegességei ... ilyen lehet az üzleti reggeli vagy ebéd a cégében, vagy a konferencia, tréning, üzleti találkozó szünetei. Élvezze finomságainkat és tegye kellemesebbé a nehéz munkanapját.

 

Esküvői catering

Az esküvő kétségkívül az élet egyik legfontosabb napja. Ennek a napnak a tökéletessége minden új házaspár számára a legfontosabb. Ezért rendkívül fontos, hogy minden a leendő ifjú házasok elképzeléseinek megfelelően alakuljon. A megfelelő tér, a szórakozás, a tökéletes dekoráció és a kulináris élmény megválasztása mind olyan dolgok, amelyeket teljes egészében ránk bízhat. Az esküvője felejthetetlenné válik, ha olyan stílusban és helyen készül, amiről mindig is álmodott.

 

Fogadások

Az ünnepi fogadás pazar koncepcióban történő szervezése az Ön által választott témában nem jelent problémát számunkra. Ez lehetővé teszi, hogy a fogadó feladatokra összpontosítson, például beszéddel készüljön vagy fogadja a vendégeket. Aperitifek és különféle előételek, amelyeket a pincérek tálcákon osztanak ki, hideg és meleg büfé, amelyet az Ön igényei szerint készítenek és díszítenek, mindez felejthetetlen élményt nyújt vendégei számára.

 

Bálok, ünnepségek, szalagavatók

A társasági események olyan alkalmak, amikor másokkal együtt átélünk néhány fontos eseményeket, különleges pillanatokat. Ezek formális események, amelyek különös odafigyelést igényelnek. A társasági események és különféle ünnepségek szervezése a személyes kapcsolatok megteremtését is szolgálják, amelyek fontosak a későbbi szakmai és a személyes életben.

 

Karácsonyi partik

A Karácsony nem csak a szeretet és békesség ünnepe, hanem az ajándékozás ideje is. Lepje meg alkalmazottait egy finom ebéddel, vagy vacsorával, hangulatos környezetben. Szánjunk rá egy napot, és ízletes ételekkel és kellemes szórakozással ünnepeljük meg az év végét, és köszönjük meg ennek a sikeres csapatnak az egész évi munkáját!

 

STÍLUS

Catering, amelynek stílusa van. Ha bármilyen catering mellett dönt, ne felejtse el a megjelenés fontosságát. Az Ön rendezvénye is megérdemli a stílusos ételt. Szakácsaink minden ételnek egyediséget, különlegességet kölcsönöznek. A hideg és meleg ételek változatos sora minden tekintetet odavonz, és ízviláguk minden igényt kielégít.

 

KÉSZLETBÉRLÉS

Minden biztosított, de nincs elég gasztro-eszköz készlete? Cégünk kínálatában mindent gasztro-eszközt, berendezést megtalál, amire szüksége van a rendezvénye tökéletes lebonyolításához. Forduljon hozzánk, és kérje ki előzetes árajánlatát.

Elérhetőség

 

 

Elérhetőség

Székhely:

Gastro DS, s.r.o.
Erzsébet tér 1203
92901 Dunaszerdahely

gastrods@dunstreda.sk
tel. +421 (31) 286 50 48

Spoločnosť je zapísaná v Obchodnom registeri Okresného súdu Trnava, oddiel: Sro, vložka číslo: 39656/T